Workshop

Voor diverse doelgroepen geef ik kortlopende cursussen en workshops. Omdat ik zelf twintig jaar heb gezongen in het Groot Omroepkoor, zijn veel workshops en cursussen gericht op het bevorderen en verfijnen van het samen zingen.

Stemvorming Koorzangers

Zing jij in een koor en wil jij je zangstem verbeteren of wil je handige tips voor het instuderen van je repertoire? Kijk dan eens naar de workshop Stemvorming Koorzangers. Je kunt je inschrijven voor de hele workshop of voor deelcurssusen.

Wegwijs in de partituur

Vind je het ook zo lastig om de muziek vanaf een partituur te lezen of wil je beter leren noten lezen? Meld je dan aan voor de cursus Wegwijs in de partituur.

Zingen op school

Samen zingen op school is niet alleen heel leuk, het ontwikkelt ook teamgevoel bij kinderen, prikkelt de expressie en geeft een extra dimensie. Ben je leraar of lerares en wil je makkelijker en met meer plezier zingen met je leerlingen? Meld je dan aan voor de cursus Zingen op school.

Liedklas

Regelmatig organiseer ik een liedklas waarbij een bepaald aspect van het zingen van een lied wordt behandeld. Heb je interesse in de workshop Liedklas en wil je op de hoogte worden gehouden over de onderwerpen van de komende workshops? Neem dan even contact met mij op.