Routebeschrijving

Per bus

Connexxion bus 195 of 295 [Utrecht - Rotterdam] halte Overwaard uitstappen, dit is de Beneluxweg. De grote weg is de Utrechtseweg. Loop voorbij de Renault dealer en het tankstation, u passeert de Poortdijk. Honderdvijftig meter verder aan de rechterzijde vindt u Zangstudio Gera van Heezik-Douw.

Per sneltram

Neem de sneltram vanaf Utrecht Centraal Station naar IJsselstein. Halte Hooge Waerd. Loop vervolgens over het spoor naar de Poortdijk. Op het kruispunt rechtsaf, dan ligt Zangstudio Gera van Heezik-Douw na honderdvijftig meter aan de linkerkant.(5 min. lopen vanaf halte).

Per auto

A2 vanuit de richting 's Hertogenbosch, afslag IJsselstein/Nieuwegein. Bovenaan de afslag linksaf. Bij de eerste verkeerslichten rechtsaf (IJsselstein-noord). Dit is de Utrechtseweg. Verderop passeert u een Renaultdealer en een Total tankstation aan de linkerzijde. Na de verkeerslichten die volgen (voetgangers- en fietsersovergang) bevindt Zangstudio Gera van Heezik-Douw zich na honderdvijftig meter aan de rechterkant.

A2 vanuit de richting Amsterdam en Utrecht, afslag IJsselstein/Nieuwegein. Bovenaan bij de verkeerslichten rechtdoor. Dit is de Utrechtseweg. Verderop passeert u een Renaultdealer en een Total tankstation aan de linkerzijde. Na de verkeerslichten die volgen (voetgangers- en fietsersovergang) bevindt Zangstudio Gera van Heezik-Douw zich na honderdvijftig meter aan de rechterkant.